tiistai 19. joulukuuta 2017

Työministeri puolueloikari Jari Lindström vs PS Teuvo Hakkarainen eduskunnan pikkujouluissa tippa viinaa ja tippurivaara?

Työministeri puolueloikari Jari Lindström vs PS Teuvo Hakkarainen eduskunnan pikkujouluissa tippa viinaa ja tippurivaara?

Pieni homopaini eduskunnassa edistää homoutta ja suvaitsevaisuutta. Ei muuta kuin kumi varteen ja höyläämään suoli puhtaaksi? Turhan tosikkomaista touhua jollei pikkujouluissa hieman painita ilman syyllisyyden taakkaa


Islamisaation edistäjille sorkka suuhun ja roikkumaan lintujen talviruokintapaikoille esim talvisille järvenjäille merikotkien talviselvitymisiä parantamaan yhteiseksi iloksemme.



Komuvihreät desantit keskuudessamme pitäisi laittaa silppuriin ja minkinrehuksi. Se olisi hyvä ekologinen teko ja kestävän kehityksen mukainen toimi. Seppo Lehto valkoinen neekeri ilman kenkälankkia http://rajat-kiinni.blogspot.fi


Seppo Lehto kansakunnallinen huomioitsija Tampere silvottu tynkä-Suomi


-------------------------------------------------------------
Suurin osa suomalaisisista on loisiin verrattavia orjia, joilta ajattelu ja teot kulkevat vain käskyttämällä.
Sun Tzun kirja: "Sodankäynti" ja sen tenttiminen pitäisi kuulua koulutukseen. Liittoumat hankitaan rauhan aikana, sodan tullen on myöhäistä. Apu 1941-1944 pelasti viimeksi. Nyt Nato on vain "optio", mitä ei osata hyödyntää jo ennaltaehkäiseväksi turvaksemme.



-----------------------------------